Olipa kiva käydä siskon synttäreillä. Matkaa kertyy suuntaansa yli 50 km ja kävinpä juomassa kupillisen teetä. Siskoni tietää tarkalleen mitä minä ja nuorimmainen poikani saa syödä. Onneksi pojalle löytyi kuitenkin kaapista anana-trippi. raffelit olivat ainut mikä kävi kahvikpöydästä. Toiset vetivät munkkeja ja jäätelöä. Ei olisi ollut suuri vaiva ostaa vaikka mehujätski tai kaurajäätelöä pakkaseen. Itse olen tottunut olemaan ilman mitään, mutta olisi ollut kiva jos poikakin olisi voinut jotain nauttia. Itse hän oli heti valittamassa kun heidän lapsille ei ollut kylillä mitään tarjottavaa, kun heillä oli allergeenit etsinnässä. Minä olen itse aina tehnyt heidän lapsille sopivaa herkkua. kyllä v.... siis potuttaa. En muuten vähään aikaan mene siellä käymään, kun kohdellaan kuin toisen luokan ihmisiä. Olisi pitänyt varmaan lähtiessä kiittää nöyrästi teekupillisesta.

Tänään tuli Violariumista paketti, mutta ei siitä sen enempää. Saksikoristevaihto odottaa ideointia ja sitten kai pitäisi käydä pistelemään.

Kyllä tuntui tänään rahapussissa, kun kolmelle käytiin ostamassa kengät. Ostin itsellenikin punaiset lenkkarit, mutta ne maksoi vain 14,90. vähään aikaan ei toivottavasti tarvitse ostella kaikille samaan aikaan.

Nyt lähden vastailemaan seudulliseen opetuksen arviointi-kyselyyn. Ja jos kerkiän niin sitten blogikierrokselle.

Aurinkoista viikonloppua kaikille!!!