Ensin tunnustukset. Ostin Siniltä nämä.

2039947.jpg

2039949.jpg

Lisäksi ostin ristipistolehden, jouluisen. Niitä halpoja. En muista nimeä ja enkä jaksa kassista kaivaa. Tänään nappasin uuden kotilieden, kun siinä oli käsityöjuttuja. Tapsalta tuli pakettikortti, joten huomenna langan hakuun postista.

Sitten päivän paras juttu. Sain salaiselta ristipistoystävältä paketin. Bambu-puikkoja ja koukku ja salmiakkia. Pieni mies oli nopeampi kuin minä. Käsi oli käynyt karkkipussilla ennenkuin sain paketin kuvattua. KIITOS!!!

2039924.jpg

Tämä päivä on mennyt rätkättäessä työpaikkahaastattelu harjoitusten parissa. Harjoitukset kuvattiin, mutta pokka ei pitänyt. Haastattelun tulevan koputtaessa, nauru ratkesi joka kerta. Mutta eipä ole vakavaa opiskelua tällä viikolla.

Jos jatketaan tällä nauruteemalla. Eilen oli Aina oikein-neulojien tapaaminen. Vatsalihakset kipeytyivät nauramisesta. No mutta jos kuusi neulojaa ahdetaan samaan huoneeseen niin eihän siitä voi muuta kuin hyvälle tuulelle tulla. Kiitos kaikille eilisestä.

2039938.jpg

Itse leivoin kakkua. Isompi näistä jäi kotiin ja illalla olikin vain murut jäljellä.

Meillä pidettiin pienet vauvajuhlat. Yllätettiin Marjo ihan täydellisesti. Muutama sähköposti ja tekstiviesti lähti Marjolta salaa. Minun osuuteni lahjuksiin oli tämä.

2039934.jpg

Eli kaksi erikokoista jyväsäkkiä. Mukavia odotuspäiviä Marjolle!

Palaan asiaan, jos jotain unohtui. Sama pää kesät talvet niin ei kaikkee muista!